Remodelare corporală & SPA & Masaj

Masajul de relaxare atenuează tensiunea, calmează durerile, relaxează muschii încordati și îndepartează starea de apatie. Masajul mai presus de toate, ne dă o senzație de bine. Prin masajul de relaxare corpul este ajutat să elimine toxinele, conducând astfel la îmbunătățirea circulației sângelui și a limfei, dezvoltarea amplitutinii de miscare la nivelul articulațiilor având ca efect imediat eliminarea tensiunii musculare. Masajul stimulează sau calmează, în funcție de ritmul și de profunzimea mângâierilor .

Masajul de relaxare este indicat a se face cel puțin o dată pe saptămână și are ca scop menținerea organismului într-o stare de funcționare perfectă. Masajul de relaxare este recomandat persoanelor de toate vârstele, de la nou-născuți și până la persoane de vârsta a treia.

Masajul terapeutic (cervical) are ca efect, calmarea durerii de la nivelul coloanei vertebrale în cazul spondilozei cervicale, relaxarea musculaturii spatelui şi îmbunătăţirea circulaţiei sangvine la nivel local. Ca tratament terapeutic de recuperare, sunt recomandate o serie de 10 şedinţe de masaj cervical.

Masajul spatelui are ca efect relaxarea musculaturii paravertebrale a spatelui, reduce stresul și induce starea de relaxare a întregului organism.

Cauzele apariţiei celulitei nu sunt perfect cunoscute. Când se vorbeşte despre celulită şi cauzele ei, se poate vorbi despre problemele hormonale, probleme ale ţesuturilor conjunctive, procese inflamatorii și comportament alimentar neraţional. De aceea, trebuie făcută o diferenţă foarte clară între celulita care este o afecţiune inflamatorie, care trebuie abordată din perspectiva medicală şi celulita despre care se vorbeşte în estetică, care are cauze comportamentale şi care poate fi tratată prin masaj anticelulitic (anticelulita). Celulita poate apărea atât în cazul persoanelor slabe cât şi în cazul persoanelor cu exces ponderal, în cazul acestora din urmă celulita este mult mai vizibilă. Orice persoană poate avea celulită, indiferent de sex şi vârstă.

Masajul anticelulitic influenţează metabolismul celular şi sistemul glandular, printr-un consum accelerat de calorii, eliminarea excesului de apă reţinută în ţesut, în scopul scăderii în greutate. De asemenea, masajul anticelulitic are ca urmare o îmbunătăţire a circulaţiei sângelui, o activare a sistemului venos în scopul eliminării mai rapide a reziduurilor metabolice acumulate la nivelul celular, un efect de drenaj limfatic local, în acest fel ameliorându-se elasticitatea, tonusul pielii şi a ţesuturilor subcutanate. Manevrele de masaj anticelulitic sunt locale - doar în zonele afectate (abdomen, fese, picioare, braţe), au o viteză susţinută şi alternează de la manevre profunde la superficiale, de la manevrele rapide la cele cu efect relaxant, fiind mişcări active - pasive şi pasive cu rezistenţă. Efectul anticelulitic al masajului este amplificat de folosirea unor creme şi produse anticelulitice. Frecvenţa şi numărul şedinţelor de masaj anticelulitic se stabilesc în funcţie de gradul de celulită şi de excesul ponderal al persoanei.

Beneficiile masajului anticelulitic

 • elimină celulita, cu eliminarea micro și macro nodulilor celulitici
 • ajută la redobândirea elasticității și fermității pielii
 • stimuleaza și îmbunătățește circulația sângelui
 • tonifică musculatura
 • reduce stratul adipos

Este o metodă de tratament simplă şi eficace cu provenienţă din extremul orient şi are ca activitate de bază, activarea prin presare a unor zone reflexogene ale organismului, situate pe suprafaţa corpului, în general la distanţă faţă de organele pe care le reprezintă. Se cunosc zone de proiecţie la nivelul pavilionului urechii, limbii, tălpilor, palmelor, coloanei și al intestinului gros.

Putem spune că orice organ este proiectat pe orice suprafaţă a corpului şi pe orice suprafaţă a corpului este proiectat orice organ. Prin presarea şi activarea acestor zone, se facilitează circulaţia sangvină, care impune accelerarea transportului de toxine spre organele de eliminare sau de detoxifiere şi după mai multe şedinţe cristalele se elimină, îmbunătăţind starea de sănătate.

Cauzele depunerilor toxice sunt multiple, depind de specificul biologic al fiecărui individ. Principala cauză a îmbolnăvirilor curente sunt toxinele din alimentaţie ce se stochează la nivelul plămânilor, rinichilor, ficatului, vezicii biliare şi ale colonului.

Masajul reflexogen plantar este varianta cea mai folosită şi cea mai eficientă. Avantajele reflexoterapiei sunt simple şi eficiente şi în puţine cazuri au contraindicaţii. Reflexoterapia poate fi făcută în paralel cu tratamentul impus de medic ajutând pacientul prin normalizarea funcţionării organismului.

Beneficiile reflexoterapiei:

 • eliminarea blocajelor de tot felul
 • elimină congestia și tensiunea din organism
 • reglează metabolismul
 • îmbunătățește circulația limfei și a sângelui
 • ajută la eliminarea toxinelor

Acest masaj se numără printre cele mai cunoscute şi apreciate terapii prin masaj, practicate în clinici, centre de înfrumuseţare şi masaj, din întreaga lume. Masajul cu roci vulcanice denumit şi masaj cu pietre calde, este o tehnică terapeutică veche, utilizată în relaxare, echilibrare energetică şi detoxifiere.

Beneficii:

 • detoxifiere corporală prin eliminare toxinelor
 • îmbunătățirea afecțiunilor osteo-articulare
 • eliminarea durerilor acute sau cronice și relaxarea acestora

Masajul cu beţele de bambus este cea mai nouă, rapidă şi eficientă metodă de a scăpa de inestetica celulită, dar care în acelaşi timp, să te ajute să te echilibreze şi relaxeze.

Beneficii

 • combaterea celulitei
 • tonifierea musculaturii
 • stimularea sistemului limfatic si a circulației
 • detoxifierea organismului
 • remodelarea armonioasă a corpului

Sauna slim este un ritual SPA pentru minte şi corp, cu o durată de 60 de minute. Are efect natural de slăbire şi terapeutic, bazat pe avantajele sării de Himalaya, ajutând la eliminarea toxinelor şi a grăsimilor.

Sarea de Himalaya conţine 92 de minerale ce se regăsesc în corpul uman. Prin încălzirea la o temperatură de 40°, sarea de Himalaya generează noi ioni negativi ce acţionează la eliminarea stresului din organism.

Efectele saunei slim:

 • accelerarea metabolismului lipidic (eliminarea stratului adipos)
 • drenaj limfatic (eliminarea toxinelor din corp)
 • hidratarea intensă a pielii
 • relaxarea generală a întregului corp (efect antistres)
 • acțiune antiinflamatoare (reumatism articular și contracturi musculare)

Tratamentul cu ultrasunete corporale este o terapie excelentă pentru remodelarea corporală, deoarece reprezintă una din puţinele metode în cursul căreia întâlnim un efect dublu: acela de spargere a celulelor grase şi dizolvarea acestora. Tratamentele cu ultrasunete au efect vizibil şi rapid asupra celulitei şi vergeturilor. Datorită micro-vibraţiilor foarte uşoare de pe suprafaţa epidermei, crema este introdusă în ţesut până la 4-5cm, dizolvând grăsimile acumulate pe abdomen, coapse, fese şi şolduri.

Patul termal este utilizat pentru masaj şi ritualuri corporale. Acesta este proiectat şi destinat ritualurilor (tratamentelor) corporale cu efect de relaxare şi remodelare, saună locală, masaj şi peeling corporal.

Este cea mai eficientă terapie anticelulitică.

Cavitația se bazează pe efectul ultrasunetelor de joasă frecvenţă care provoacă comprimări şi dilatări ale vacuolei de grăsime. Datorită presiunii pe care o generează, provoacă formarea de mici bule de gaz (bule cavitaționale) şi succesiva lor implozie, rupând în acest fel, membranele celulelor adipoase.

Odată dezintegrată celula adipoasă, tot conţinutul eliberat (trigliceride, colesterol, acizi graşi, toxine) este absorbit de limfă şi drenat prin sistemul limfatic către ficat şi rinichi, de unde se va elimina cu ajutorul unei foarte bune hidratări. Poţi reduce în medie 4 centimetri în prima şedinţă de tratament, dar s-au înregistrat şi rezultate spectaculoase ca 6, 9 şi chiar 12 centimetri pierduţi la o singură şedinţă.

Slăbeşti fix de acolo de unde ai nevoie şi de unde doreşti. Dacă ai surplus de grăsime şi respecţi instrucţiunile, atunci cu siguranţă vei avea rezultate. Nu doare chiar deloc, ba este chiar relaxant. Nu trebuie să te înfometezi sau să ţii diete drastice.

Beneficiile liposucției virtuale:

 • reactivare a microcirculației periferice și al drenajului lichidelor stagnante
 • îmbunătățire a tonusului și elasticității pielii
 • elimină complet aspectul de coajă de portocală, scapați definitiv de celulitită

Vacuumterapia este foarte eficientă, având ca scop principal, arderea grăsimilor şi dislocarea lor, scăderea semnificativă în centimetri şi ameliorarea vergeturilor. Stimulează mecanismele naturale ale corpului în lupta împotriva celulitei, restabilind tonusul şi fermitatea pielii.

Este o procedură sigură şi simplă prin care microcurenţi sunt aplicaţi pe fibrele musculare ale zonei de tratament, stimulându-le şi făcându-le să lucreze. Această stimulare crează o cerere uriaşă de energie în muşchi. Pentru a satisface această cerere, muşchii utilizează grăsimile din împrejurimi ca şi sursă de energie, arzându-le în acelaşi fel în care se ard în timpul unor exerciţii obişnuite.

Este contraindicată:

 • persoanelor purtătoare de cardio-stimulator sau tije metalice
 • femeilor însărcinate
 • în perioada ciclului menstrual
 • persoanelor cu afecțiuni grave ale inimii
 • persoanelor cu vene și ulcerații varicoase

Rezultate echivalente lipoabsorbției chirurgicale:

 • pierdere în cm la fiecare sedință
 • eliminarea completă a depozitelor adipoase

Efectul anticelulitic este garantat.

Criolipoliza este o procedură neinvazivă ce luptă cu țesutul adipos. Adică, spre deosebire de lipoliză chimică sau liposucție, în cazul criolipolizei nu se intervine chirugical sau cu ace asupra pacienților, iar acest lucru face ca procedura de slăbire prin criolipoliză să fie mult mai sigură și mai comodă.

Criolipoliza îngheață efectiv celulele de grăsime aflate la nivel local (în funcție de zona aplicată) până la o anumită temperatură. Acest proces dureaza 30 minute. După ce sunt ținute ”la rece” atâta vreme, celulele de grăsime ”mor” și încep să fie eliminate de organism după 3 săptămâni, Tot pentru rezultate optime, criolipoliza merită asociată cu tratamente corporale bazate pe radiofrecvență și masaj. Criolipoliza este o procedură de slăbire în centimetri care poate fi aplicată de maximum 3 ori pe aceeași zonă, la interval de minimum 3 săptămâni între fiecare ședință.

Vellasharper - folosește tehnologii neinvazive, de ultimă generație pentru reducerea celulitei din zonele vizate, folosind o combinație inovatoare de frecvențe infraroșii și vacuum mecanic. Acțiunea are loc atât la suprafață, cât și în profunzimea pielii, asigurând rezultate măsurabile.

Secretul constă în combinaţia dintre lumina infraroșie şi energia RF, prin încălzirea ţesuturilor din zona tratată, determinând accelerarea metabolizării celulelor adipoase şi a drenajul limfatic. Zonele vizate: abdomen, coapse și fese.

 

Galerie

Remodelare corporală & SPA & Masaj

Buts firming 120 RON/80 min
Golden corps 120 RON/80 min
Diamants corps 120 RON/80 min
Golden corps im 60 RON/45 min
Diamants corps im 60 RON/45 min
Cho cacao lux bo im 50 lei/45 min
Marine alquest im 50 RON/45 min
Savonaj sv 30 RON/15 min
Salină slim sv 40 RON/60 min
Electro stimulare 40 RON/45 min
Termocuvertă 50 RON/45 min
Ultrasunete 40 RON/45 min
Masaj bambus 45 RON/45 min
Masaj relaxare 50 RON/60 min
Masaj relaxare bărbat 55 RON/60 min
Masaj anticelulitic 50 RON/45 min
Masaj roci vulcanice 70 RON/60 min
Masaj cervical 35 RON/25 min
Cavitație 75 RON/30 min,
110 RON/50 min
Vacuum 40 RON/30 min,
50 RON/45 min
Radiofrecvență tripolară 70 RON/30 min,
80 RON/50 min
Criolipoliză 450 RON zona/30 min
Vellasharper 270 RON zona/30 min
Laser zerona 70 RON/30 min
Reflexoterapie 30 RON/60 min

 
 
Servicii