Forma TK
6 terapii PREMIUM pentru rezultate spectaculoase

Tratamente efectuate cu sistemult multifunctional IPL
 • Epilare definitiva pentru toate fenotipurile, inclusiv pielea bronzata;
 • Rejuvenarea pielii;
 • Tratamentul leziunilor vasculare;
 • Tratamentul petelor pigmentare;
 • Tratamentul acneei;
 • Tratamentul onicomicozei (micoza unghiei).
Aplicatorul IPL

Comparativ cu majoritatea echipamentelor produse de companii de top, tehnologia IPL care se regaseste in aparatul de epilare definitiva FormaTK, se remarca prin cea mai scurta durata posibila a pulsului, folosind energie mare pentru eficienta maxima.

Datorita duratei foarte scurte de actiune a pulsului, Epilatorul IPL actioneaza direct asupra tintei (foliculul firului de par) cu energie maxima, insa energia nu are timp sa se se difuzeze in tesutul cutanat inconjurator, asadar nu afecteaza pielea prin supraincalzire, spre deosebire de alte tehnologii. Timpul de relaxare termica reprezinta timpul necesar tesutului cutanat pentru a pierde 50% din caldura sa prin difuzie. Daca energia luminii persista mai mult decat acest timp de relaxare termica, caldura este condusa la tesuturile inconjuratoare si creste riscul aparitiei injuriilor termice. De aceea, datorita duratei scurte a pulsului, tehnologia Forma este cea mai eficienta, sigura, nedureroasa si lipsita de reactii adverse!

Au fost concepute 3 moduri de operare pentru a asigura cea mai inalta eficienta si confort optim pentru fiecare pacient:

 • puls simplu: energia maxima este eliberata in fiecare puls;
 • pulsuri duble: energia este distribuita in doua pulsuri consecutive pentru minimizarea disconfortului;
 • modul continuu: energia este transmisa in cantitati mici, lampa aplicatorului aluneca pe suprafata pielii. Lampile sunt reci pentru ca tratamentul sa fie agreabil. *Un element de siguranta previne declansarea pulsului daca lampa aplicatorului nu este in contact cu pielea.
R-Sonic

Doua capete speciale cromate produc radiofrecventa bipolara (RF), energie ce incalzeste zona tratata si stimuleaza producerea de fibre de colagen si elastina.

Un capat cu vibratii ultrasonice, pozitionat in centrul aplicatorului maseaza zona tratata, stimuland astfel circulatia sangvina.

Acest aplicator se foloseste si la sfarsitul tratamentului de rejuvenare faciala, cu scopul a reda vitalitatea si prospetimea tenului.

O alta functie extrem de utila a aplicatorului R-sonic este de Mezoterapie noninvaziva. Reducand nivelul radiofrecventei la zero si folosind doar vibratiile functiei Ultra-sonic, se pot insera substante nutritive (serumuri, acid hialuronic, vitamine) la nivelul pielii, in profunzime.

Avantajele R-Sonic FormaTK
 • Tratamentul este nedureros, nu are reactii adverse, nu necesita timp de recuperare si poate fi efectuat in timpul unei pauze de pranz (10-15 minute).
 • Tratamentul combina doua tehnologii inovative, pentru o eficienta sporita in atenuarea ridurilor de expresie.
 • Se recomanda efectuarea lunara a acestui tratament pentru tratarea si prevenirea ridurilor.
 • Poate fi realizat ca tratament de sine statator sau complementar tratamentului Diamond Peeling (microdermoabraziune cu diamante).
 • Prezinta un mecanism de siguranta ce asigura ca cele doua capete sunt in contact cu pielea, pentru emiterea radiofrecventei.
Aplicator Diamond Peeling

Are 4 discuri interschimbabile, acoperite cu diamante, de rugozitati diferite, ce pot fi folosite pentru toate tipurile de ten si pe zone ale corpului, avand scopul de a exfolia celulele moarte si netezi pielea. (discul nr. 4 are un grad de rugozitate potrivit pentru zona coatelor si a talpilor).

Cele mai bune rezultate se inregistreaza atunci cand tratamentul este efectuat rapid si fiecare sedinta este urmata de tratamentul cu aplicatorul R-Sonic pentru accelerarea circulatiei sangvine, ameliorand astfel textura pielii si tonusul cutanat.

Avantajele Aplicatorului pentru Peeling
 • Tratamentul este eficient si in acelasi timp, un adevarat rasfat pentru fata si corp.
 • Tratamentul este nedureros, nu are reactii adverse, este rapid si poate fi efectuat in timpul unei pauze de pranz.
Skin Tightening

Modul 1: penetrare profunda, pentru tesuturile moi, precum obrajii.
Modul 2: penetrare superficiala, pentru zonele osoase, precum zona tamplelor si a sprancenelor.

Doua capete reci care folosesc multifrecventa bipolara actioneaza asupra straturilor pielii din diferite zone ale corpului. Intensitatea radiofrecventei are 8 nivele. Tratamentul imbunatateste tonusul si textura pielii. Incalzirea tesutului denatureaza fibrele de colagen, determinand in mod natural, producerea de fibre noi de colagen si elastina. Pielea devine mai ferma si ridurile sunt atenuate.

Avantajele Aplicatorului Skin Tightening
 • Tratamentul este eficient, sigur si nedureros, nu are reactii adverse, este rapid si poate fi efectuat in timpul unei pauze de pranz.
 • Prezinta un mecanism de siguranta care asigura ca cele doua capete sunt in contact cu pielea, pentru emiterea optima a radiofrecventei.
Video
TOP